Betaling og Betingelse

 

Betaling.

Bankoverførelse: Reg: 3409 konto: 12145233.    (husk at oplyse faktura nummer)

MobilePay 4014250 max op til 15.000kr.             (husk at oplyse faktura nummer)

 

Betalingsfrist.

10 dage fra fakturadato

 

Gebyrer / rykkere.

Ved Betaling efter forfald. Tilskrives 0.70% i rente pr påbegyndt måned, +100 KR

 

Reklamation.

Skulle det ske mod forventning, at et af vores leverede produkter er defekte, tager vi selvfølgelig varen retur og sender et nyt eller reparerer vareren. Så længe der ikke er begået skade, eller på anden måde er forvoldt defektheder på produktet, eller ved forkert anvendelse/montering der har forsaget produktskade.

 

Transportskade.

Er produktet skadet under transport, er det kurerens ansvar for skaden, hvilket vi selvfølgelig er behjælpelig med. Derfor er det vigtigt at ved modtagelsen af en transportskade, at produktet bliver dokumenteret f.eks. med billeder. Dette gør det meget lettere at bevise overfor kureren. Da JS-Tech inden afsendelsen af produktet ligeledes har billed-dokumenteret varens stand, kan de to billeder sammenlignes og bruges som bevis mod transportskade.

Transportskaderetten forsvinder, ved personlig afhentning hos JS-Tech

 

Fortrydelsesret.

Har man som privat købt et produkt hos JS-Tech, gælder 14 dages retur ret fra leverings dato. Såfremt at det leverede produkt ikke har været åbnet, anvendt eller på anden måde ikke er tilsvarende fra afsendelsen, fra JS-Techs side.

Alle produkter der har været tilsluttet spænding returneres ikke.

Sker det, at kunden har bestilt en forkert vare hos os, tager vi selvfølgelig varen retur, og bytter til den rigtige. Dog kan der tillægges merpris, hvis den nye varer ikke er pristilsvarende. Ligeledes krediterer vi difference beløbet mod en billigere vare.

 

Forkert produkt.

Har JS-Tech leveret et forkert produkt, tager vi selvfølgelig varen retur, uden problemer. Dog varen overholder punkterne under fortrydelsesret.

 

Tilbagebetaling

Tilbagebetaling sker elektronisk via. bankoverførelse eller mobilepay.
Retten for tilbagebetaling kan kun ske, hvis baggrunden for dette overholder ovenstående punkter.