Industri

Js-Tech giver den bedste og billigste service. Kontakt JS-Tech og få tilsendt Industrifordele på mail, du bliver ikke skuffet. 

Industri


Stillestående maskiner, vedligeholdelse og energioptimering er blot nogle af de daglige udfordringer for industrien.
Hos JS-Tech ved vi, at tid er penge. Derfor smider vi alt hvad vi har i hænderne, og kommer til undsætning ved nedbrud.
Intet er vigtigere for JS-Tech, end at opretholde god kvalitet og service til vores industrikunder.


Vores kompetencer dækker en bred vifte, fra små komplekse maskiner til store tunge anlægsopgaver. Gennem mange år har JS-Tech erhvervet store erfaringer i stort set alle industrisektorer, fra lagerhaller til flyhangarer. Opgaver i vindmøllebranchen, til maritime opgaver til vands. Fra elektrisk gadestyring af maskiner til BMS styrede maskinparker.


Vi har fokus på optimeringer når vi løbende besøger vores industri kunder. Vi har øje for udvikling. Og kommer gerne med råd til vores kunder omkring hvad der netop kunne være til fordele for deres virksomhed.

Bæredygtigt, Bedst & Billigt

Belysning

Vi udfører Dali installationer med Niko Servodan konceptet. Dali II
Smart enkelt og nem installation til optimal bæredygtigt energibesparelser på belysningen i industrien, Belysningen passer sig selv helt uden trykknapper og uden nødvendigvis nogen form for menneskelige indblanding. Belysningsanlægget programmeres efter forskellige forhold, og installationsmæssig kræves der kort fortalt kun et kabel. I de fleste tilfælde kan den nuværende lysinstallation anvendes. Typisk vil vores kunder kunne spare 60% af elregningen på belysning når først JS-Tech har installeret og programmeret installationen.

JS-Tech kommer gerne ud til en snak om dette system

Maskiner & Robotter

Udvidelser på eksisterende maskiner, fejlfinding, gadestyring, vedligehold, nye installationer af maskingader og parker.  

 Kundefordele & JS-Tech

Industrikunder hos JS-Tech får en individuel ikke-bindende prisaftale. Altid afregning i minutter. Ingen oprundede timer. Vores individuelle priser og aftaler, overrasker de fleste. Som årligt spare mange penge på elektrikerregningen. JS-Tech gør tingene anderledes. Nye koncepter og nytænkning giver vores fast kunder Danmarks bedste og billigeste el-service.

Kontakt JS-Tech på JS-Tech@JS-Tech.dk , og få tilsendt:  Industrifordele.

 

Js-Tech giver den bedste og billigste service. Kontakt JS-Tech og få tilsendt Industrifordele på mail, du bliver ikke skuffet. 

Sikkerhed og CE

Sikkerhed på maskiner behøver ikke være en klodset erfærre. JS-Tech er altid vågen for nye smarte løsninger, til gavn for vores industrikunder. 

Uddannet i Maskinsikkerhed.