Gruppetavler

JS-Tech opbygger skræddersyede tavle- og styringsløsninger efter kundens ønsker og behov.
Primært anvender vi Hager-afdækninger til vores gruppetavler, men også LK-afdækninger kan lade sig gøre.

Både udvendige og planforsænkede opbygninger kan vi klare også i større IHC tavler.

Uanset om vi bygger gruppetavler eller kapslede effekttavler, anvender vi kun Hager-, Schneider- eller Siemens-afbryderkomponenter, for at sikre en høj kvalitet

JS-Tech er specialister i opbygning og udskiftning af gruppetavler. vi har den fordel, at vi selv er tavleproducenten. vi kan nemlig lave alle lovpligtige varmeberegninger og dokumenter selv. hvilket også gør prisen meget billigere, da vi ikke er afhængi af underleverandøre på dette område.   

I dag er det lovpligtig i nye tavler at der minimum er installaret to RCD- relæer (hpfi). 

Vi opbygger altid vores tavler efter tidsvarende gældende bekendtgørelser og direktiver. Vi udarbejder alle lovpligtige dokumenter forbundet med opsætning af ny tavle. samt kontakten til netselskabet.

Skift dine gamle smeltesikringer ud med nye smarte automatsikringer. Så slipper du for at lede efter nye sikringer i mørke. Automatsikringer skal aldirg skiftets.

Mange tror at deres rcd-relæ (hpfi), beskytter deres elinstallation mod lyn. dette er ikke tilfældet. den slår kun fra pga forstyrelse. vi monterer flere og flere tavler med SPD komponenter. som beskytter mod transienter, forårsaget af lyn.  

En gang årligt som minimum skal testknappen på dit RCD-relæ testes. udover dette skal rcd-relæet testets med minimum 4 forskellige metoder, under idriftesættelse første gang.

Udover varmeberegningsresultaterne
som medfølger hver tavle. Medfølger også en uddybende databeskrivelse af tavlen.