Landbrug


Landbrug.


JS-Tech har store erfaringer indenfor landbrug, gartneri og mink. Vi samarbejder med anerkendte virksomheder bl.a. Indenfor ventilation, produktion af gris, køer og meget mere.
Alle typer af styringer inden for landbrug klarer vi!   Ændringer, nye installationer samt renoverings opgaver.


JS-Tech er egen producent af elektriske el-tavler og styringer. Vi har eget tavle værksted, hvor fordelen er, at vi sparer et fordyrende mellemled, til gavn for vores kunder. Samtidig skal vi heller ikke bruge tid på, at sætte os ind i en styring, da vi selv har produceret den.


Alle vores styringer til landbrug er opbygget efter de gældende regler og direktiver. Derudover er det CE- mærket og bliver dokumenteret.
Selv ved den mindste ændring i en gammel styring, skal der efter loven, udarbejdes nyt dokumentation og CE-mærkning. Vi klarer det hele!
Vi ser ofte at dokumentationen mangler i styringer og installationer, hvilket er en skam, da dette ofte kan reducere teknikertiden ved fejlfinding.
Hos JS-Tech leverer vi komplet dokumentation på det udførte arbejde, uanset om det er på en tavle eller styring eller den faste installation. Kunden får det hele tilsendt og JS-Tech helgarderer dig, ved at gemme dokumentationen i vores kvalitetssikringssystem.Ventillationssystemer.

Markvandingssystemer med sms funktioner m.m.

Intet anlæg er for stort eller lille for JS-Tech. 

Reperation af motorer. 


Afregningsmetode


Vi fakturerer ikke for materiale bestilling. Eller tilbudsgivning. I det hele taget gør vi priserne meget anderledes forhold til andre. Vi regner efter minutter. Hvilket vil sige timer ikke bliver oprundet til halve eller hele. Vi har fået stor anerkendelse for dette. Da de kunder der har brugt os, oplever væsentlige besparelser på elektrikerregningen.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Alt vores arbejde bliver elektronisk tegnet og dokumenteret. Og sendt til kunden sammen med fakturaen.

 

 

Priser


Vi regner i minutter

Hos JS-Tech regner vi i minutter i stedet for timer. Hvilket giver den mest reelle og korrekte pris til vores kunder.


Har vi været hos dig i 20 min. + transport på 5 min. Faktureres der for 25 tekniker min. Og ikke en halv time.Mark Vanding. Fodderanlæg. Frekvensstyringer. Ventilation. GSM styring.