Sponsor

Hos JS-Tech vil vi gerne støtte op om de gode initiativer og de foreninger, der bidrager til et positivt fællesmiljø. Dette kan fx være virksomheder, sportsklubber. eller institutioner, der på flere måde bidrager positiv til vores samfund.

Herning Bluefox

Herning Blue Fox er en dansk ishockeyklub fra Herning som spiller i den bedste danske række, Metal Ligaen. Klubben blev stiftet den 1. oktober 1998 og er eliteafdeling for amatørklubben Herning Ishockey

Ineresseorganisationen LEV

Lev er en interesseorganisation og et fællesskab for mennesker med udviklingshandicap og deres familier. Foreningen har eksisteret siden 1952, men har løbende udviklet sig i takt med samfundsudviklingen. I 2019 vedtog Lev en ny grundfortælling, der indfanger de forskellige dimensioner af Levs eksistensberettigelse, visioner og måder at arbejde på.

Skadestuebamsen

Hver dag modtager vi børn, som er kommet til skade og er akut syge. Disse børn er ofte bange og det kan være en traumatiserende oplevelse, at komme på sygehuset. Vi prøver hver dag at gøre en forskel for disse børn bl.a ved at give dem et lille stykke legetøj. Udvalget er desværre meget begrænset men virkningen er ubeskrivelig.

Børnene elsker den lille ekstra ting og går fra skadestuen med en god oplevelse. Der mangler især noget til de små børn fra ca. 0-6 år. Disse har et særligt behov for denne lille ekstra ting der giver dem tryghed - nemlig Skadestuebamsen. Vi håber mange af jer har lyst til at donere en lille hjemmestrikket/hæklet/syet bamse, dyr, bold, rangle mv.