Varmepumper

Varmepumper til alle formål

Har du brug for en varmepumpe. klare JS-Tech også dette. Vi gør tingene lidt anderledes. Vi sparer nemlig vores kunder for et fordyrende mellemled. JS-Tech sammenarbejder med Vølund varmeteknik. omkring salg og dimensionering af pumpe størrelser. JS-Tech udfører kun elinstallationen til anlægget. Resten klarer Vølund Varmeteknik.

Vores kunder behøver ikke at betale en mer`pris til vores fortjeneste

Ta`JS-Tech med på råd inden du bestiller varmepumpe. Ikke alle pumper kan installeres i almindelige parcelhus installationer. Da forsyningen kan være for lille. 

I det fleste tilfælde køber elektrikeren en varmepumpe fra en leverandør og videresælger den til kunden, med fortjeneste. Hos JS-Tech gør vi det anderledes. Vi ønsker ikke vores kunder skal betale en merpris. Derfor kontakter vi vores samarbejdspartner, der tager kontakt til vores kunde og derfra finder den rette pumpe og pris.  Når pumpen er valgt, kan JS-Tech komme med pris på el delen.  Det er vigtigt at understrege at mange varmepumpe købere bliver overrasket over eldelen. En varmepumpe kræver strøm og nogle anlæg er for store til en almindelig bolig. Og samtidig kræves der ofte udvidelser i eltavlen.